Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Εορταστικές επιτυχίες για Μιχάλη και Αναστάση Βάσση



Με μεγάλη επιτυχία έλαβαν μέρος ο Μιχάλης και ο Αναστάσης Βάσσης στο 2ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά εις Μνήμη Σπύρου Μπίκου και Διονύση Μαραγκουδάκη (22-30 Δεκεμβρίου 2018), που διοργάνωσαν ο Σ.Ο. Ηλιούπολης και ο Α.Ο. Ζήνων Γλυφάδας, με συμμετοχή 73 σκακιστών (μεταξύ των οποίων και 2 Διεθνών Μαιτρ).



Ο 8χρονος Μιχάλης Βάσσης τερμάτισε 15ος μεταξύ των 73 αθλητών, αλλά πρώτος μεταξύ όλων των Παίδων κάτω των 16 ετών (αν και μόνον 8 ετών), συγκεντρώνοντας 4,5 βαθμούς σε 7 αγώνες και κερδίζοντας το σχετικό μετάλλιο.

Ο 10χρονος επίσης Αναστάσης Βάσσης τερμάτισε 22ος μεταξύ των 73 αθλητών, αλλά πρώτος μεταξύ όλων των Πάιδων κάτω των 12 ετών (αν και μόνον 10 ετών), συγκεντρώνοντας 4 βαθμούς σε 7 αγώνες και κερδίζοντας ομοίως το σχετικό μετάλλιο.

Λεπτομέρειες για το Τουρνουά και τα επί μέρους αποτελέσματα στον σύνδεσμο: http://chess-results.com/tnr388425.aspx?lan=1&art=1&rd=7


Θερμά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου