Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Επιτυχία κορυφής για τον αθλητή μας Μιχάλη Βάσση

 Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχτηκε ο σκακιστής μας ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΣΣΗΣ στην Κατηγορία κάτω των 12 ετών στους Πανελλήνιους αγώνες που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη από 18 έως 24 Αυγούστου.

Πέτυχε 8 νίκες και μία ισοπαλία σε 9 αγώνες αντιμετωπίζοντας τους καλύτερους σκακιστές της χώρας αυτής της ηλικίας.

Θα είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας στην κατηγορία αυτή στο Παγκόσμιο ή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με επιλογή του.

Αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον ταλαντούχο σκακιστή μας που διαθέτοντας αστείρευτες δυνάμεις αλλά και εξαιρετικό ήθος κατόρθωσε να φτάσει στην κορυφή κάτι που πέτυχε και πριν από τέσσερα χρόνια.

Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή και στους γονείς του, σε όλους όσους του συμπαραστάθηκαν και από τον Σύλλογό μας, στον δύσκολο αυτόν αγώνα.

Του ευχόμαστε την ίδια συνέχεια όπως και επιτυχίες σε όλους τους τομείς και επιλογές της ζωής του με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου