Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Ο 9ος γύρος στην Ολυμπιάδα για την Ελλάδα

Συνεχίστηκε σήμερα η Σκακιστική Ολυμπιάδα 2018 στο Μπατούμι της Γεωργίας.

Η ανδρική Εθνική Ελλάδος στον 9ο γύρο ήρθε ισόπαλη 2 - 2 με την ομάδα του Ουζμπεκιστάν (4 ισοπαλίες από τους Παπαιωάννου, Μπανίκα, Μαστροβασίλη και Παυλίδη). Μετά το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα μας βρίσκεται στην 37η θέση.

Για τον 10ο γύρο η ομάδα μας κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την ομάδα της Βραζιλίας.


Η γυναικεία Εθνική Ελλάδος στον 9ο γύρο επικράτησε εύκολα, όπως αναμενόταν της Κόστα Ρίκα με 3 1/2 - 1/2 (νίκες οι Τσολακίδου, Αβραμίδου και Μαρκαντωνάκη, ισοπαλία η Παυλίδου). Μετά το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα μας βρίσκεται στην 49η θέση.

Για τον 10 γύρο η ομάδα μας κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την ομάδα της Γουατεμάλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου