Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Παγκόσμια Ατομικά Πρωταθλήματα 14-18 ετών 2018


Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 30 Οκτωβρίου τα Παγκόσμια Ατομικά Πρωταθλήματα 14 έως 18 ετών 2018 που διεξήχθησαν στο ξενοδοχείο Porto Carras στη Χαλκιδική.
Στους αγώνες, σε όλες τις κατηγορίες, συμμετείχαν συνολικά 635 νεαροί σκακιστές και σκακίστριες από 79 χώρες.
Τη χώρα μας εκπροσώπησαν 32 αγόρια και 7 κορίτσια. Καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο 14χρονος Σπυρόπουλος Νικόλαος που στην κατηγορία όπεν μέχρι 14 ετών με 8 βαθμούς σε 11 αγώνες ισοβάθμησε τις θέσεις 3-8 και μετά την άρση των ισοβαθμιών κατατάχθηκε τελικά 5ος.
Περισσότερες πληροφορίες (αποτελέσματα, βαθμολογίες, παρτίδες, φωτογραφικό υλικό κλπ) στην ιστοσελίδα των αγώνων http://worldyouth2018.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου