Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Οι αντίπαλοι της Κυριακής



Ακολουθούν οι κληρώσεις των ομάδων του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ για τους αγώνες της Κυριακής:

Η ομάδα μας για το Ομαδικό Κύπελλο Αττικής 2018 "Σπύρος Μπίκος" Α' 'Ομιλος (7ος γύρος) αγωνίζεται εντός έδρας με την Ευβοϊκή Ε.Σ.

Λεπτομέρειες: http://chess-results.com/tnr380297.aspx?lan=1&art=2&rd=7

Η ομάδα μας για το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων Αττικής 2018 (7ος γύρος) αγωνίζεται εντός έδρας με την Αίγλη Παπάγου.

Λεπτομέρειες: http://chess-results.com/tnr379997.aspx?lan=1&art=2&rd=7

Η ομάδα μας για το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων Αττικής 2018 κάτω των 12 ετών (3ος γύρος) αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Σ.Ο. Περιστερίου Α',

Λεπτομέρειες: http://chess-results.com/tnr388971.aspx?lan=1&art=2

Η ομάδα μας για το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων Αττικής 2018 κάτω των 16 ετών (3ος γύρος) αγωνίζεται εντός έδρας με τον Ε.Ο.Α.Ο. Φυσιολατρικό Νικαίας.

Λεπτομέρειες: http://chess-results.com/tnr388953.aspx?lan=1&art=2



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου