Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Τα αποτελέσματα στα Ομαδικά Πρωταθλήματα Παίδων - Κορασίδων 2018 έως 12 και έως 16 ετών

Μεγάλη επιτυχία στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων  κάτω των 12 ετών σημείωσαν οι νεαροί σκακιστές του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλη», την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, με την επικράτησή τους επί του πανίσχυρου Ζήνωνα Γλυφάδας με σκορ 2,5 – 1,5, αντιμετωπίζοντας πιο έμπειρους, βαθμολογικά ανώτερους και ηλικιακά μεγαλύτερους αθλητές. 
Οι σκακιστές του Συλλόγου βρίσκονται ήδη στη 2η θέση της βαθμολογίας μεταξύ 53 Συλλόγων, διεκδικώντας την πρώτη θέση την τελευταία αγωνιστική στις 16 Δεκεμβρίου. Η ομάδα παραμένει αήττητη με 4 νίκες, και 2 ισοπαλίες, έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς σε 6 αγώνες.
Τις νίκες πέτυχαν οι Μιχάλης Βάσσης (επί αντιπάλου κατά 203 ΕΛΟ μεγαλύτερο) και Αλέξανδρος Καβαλλίνης (επί πιο έμπειρου αθλητή), ενώ ο Αναστάσης Βάσσης αναδείχτηκε ισόπαλος (με ανώτερο βαθμολογικά αθλητή).
Η ομάδα κάτω των 16 ετών αναδείχτηκε ισόπαλη εκτός έδρας με την ισχυρή ΕΕΣ Κορυδαλλού με σκορ 2 – 2. Νίκη σημείωσε η Γεωργία Κουφοκώστα, ενώ ισοπαλίες σημείωσαν ο Βασίλης Σαμουρίδης και ο Χρήστος Μαλιαχόβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου