Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Πρωταθλητές Ελλάδος ο Θάνος Μαστροβασίλης και η Ιουλία Μάκκα






Με πρωταθλητή Ελλάδας τον GM Θάνο Μαστροβασίλη και πρωταθλήτρια Ελλάδας την WIM Ιουλία Μάκκα ολοκληρώθηκαν σήμερα 20/12, το 68οΠανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα και το 41ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Γυναικών για το 2018.
Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Φιλίππειο στην Θεσσαλονίκη με συνδιοργανωτές την ΕΣΟ, την ΕΣΣ Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής και τον ΜΑΠΟ «Κεραυνός» Ωραιοκάστρου. Διευθυντής αγώνων ήταν ο Βασίλης Τσαρουχάς.
Ο Θάνος  Μαστροβασίλης συγκέντρωσε 7 βαθμούς σε 9 αγώνες (6 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα), στην 2η θέση τερμάτισε ο πρωταθλητής εφήβων Ευρώπης Ευγένιος Ιωαννίδης με 6,5 βαθμούς και 3ος ο Σταμάτης Κούρκουλος-Αρδίτης με 6.
Στις γυναίκες η Ιουλία Μάκκα με νίκη στον τελευταίο γύρο έφτασε στους 7,5 βαθμούς (7 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα) και κατέκτησε την 1η θέση. Στην 2ηθέση τερμάτισε η Κατερίνα Παυλίδου με 7 βαθμούς και στην 3η η νεαρή σκακίστρια από την Καβάλα Ευγενία Τσιβελεκίδου με 5,5.
Όλα τα αποτελέσματα, η τελική βαθμολογία, οι παρτίδες και φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες στην ιστοσελίδα των πρωταθλημάτων: http://chessfed.gr/champs2018/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου