Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Πανελλήνιοι Νεανικοί Αγώνες 2019 - 5ος και 6ος Γύρος

Με 2 νίκες συνέχισε στον 5ο και στον 6ο Γύρο των Πανελληνίων Νεανικών Αγώνων 2019 Α10 ο αθλητής του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Μιχάλης Βάσσης.

Συγκεκριμένα στον 5ο Γύρο νίκησε με τα Μαύρα τον Δημήτρη Κασσιό του ΑΟ "Τρεις Αστέρες 89" και στον 6ο Γύρο νίκησε με τα Λευκά τον Αντώνη Γκαβαρδίνα του ΑΟ Αγριάς Μαγνησίας "Άθλος".

Με τις δύο αυτές νίκες ο Μιχάλης έφτασε τους 5 βαθμούς σε 6 αγώνες και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ για τον 7ο Γύρο θα αντιμετωπίσει με τα Μαύρα τον πρωτοπόρο των αγώνων Δημήτρη Παπαϊωάννου του ΕΟΑΟ "Ο Φυσιολάτρης" Νικαίας.

Λεπτομέρειες: http://chess-results.com/tnr449522.aspx?lan=1&art=2&rd=7

Με μια νίκη και μια ισοπαλία συνέχισε στον 5ο και στον 6ο Γύρο των Πανελληνίων Αγώνων 2019 Α12 ο άλλος μας αθλητής του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Αναστάσης Βάσσης.

Συγκεκριμένα στον 5ο Γύρο νίκησε με τα Μαύρα τον Στέλιο Αλεπουδέα της Σκακιστικής Ακαδημίας Κορινθίας "Αργοναύτης" και στον 6ο Γύρο ήρθε ισόπαλος με τον Θησέα Ασλανίδη του ΑΠΟ "Κότινος" Χολαργού.

Έτσι ο Αναστάσης έφτασε τους 3 βαθμούς σε 6 αγώνες και βρίσκεται στην 30η θέση της βαθμολογίας, ενώ στον 7ο Γύρο θα αντιμετωπίσει με τα Μαύρα τον Παναγιώτη Μαγκλάρα του ΑΣΟ Αιγίου.

Λεπτομέρειες: http://chess-results.com/tnr449523.aspx?lan=1&art=2&rd=7

Καλή Επιτυχία στους αθλητές μας στους 3 γύρους που απομένουν μέχρι τη λήξη των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου