Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Πανελλήνιοι Νεανικοί Αγώνες 2019 - 7ος Γύρος

Με ισοπαλία στο ντέρμπι του 7ου Γύρου εναντίον του Δημήτρη Παπαϊωάννου συνέχισε ο αθλητής του Αριστοτέλη Μιχάλης Βάσσης στην κατηγορία Α10 στους Πανελλήνιους Νεανικούς Αγώνες 2019 που διεξάγονται στην Πάτρα.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Μιχάλης σταθεροποιήθηκε στη 2η θέση, μισό βαθμό από την κορυφή 2 γύρους πριν το τέλος των αγώνων.

Για τον 8ο Γύρο ο Μιχάλης αντιμετωπίζει με τα Λευκά τον Βασίλη Ταμπάκη του ΦΟ Ελληνικού.

Λεπτομέρειες: http://chess-results.com/tnr449522.aspx?lan=1&art=2&rd=8

Για τους ίδιους αγώνες και στην κατηγορία Α12, ο άλλος αθλητής του συλλόγου μας, Αναστάσης Βάσσης - αδελφός του Μιχάλη Βάσση, νίκησε στον 7ο Γύρο τον Παναγιώτη Μαγκλάρα, φτάνοντας τους 4 βαθμούς σε 7 αγώνες και ευρισκόμενος τώρα στην 27η θέση μεταξύ 57 αθλητών.

Για τον 8ο Γύρο ο Ανατσάσης αντιμετωπίζει με τα Λευκά τον Γρηγόρη Γιαννούλη του Πανιώνιου Γυμναστικού Συλλόγου.

Λεπτομέρειες: http://chess-results.com/tnr449523.aspx?lan=1&art=2&rd=8

Ενημέρωση για όλους τους γύρους και την διοργάνωση από την ΕΣΟ εδώ:

https://chessfed.gr/youth2019/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου