Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Πανελλήνιοι Νεανικοί Αγώνες 2019 - Τελική Κατάταξη


Με την διεξαγωγή των 8ου και 9ου Γύρου διεξήχθησαν χθες και σήμερα οι τελευταίοι γύροι στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα στην Πάτρα.

Από τον Αριστοτέλη συμμετείχαν στην κατηγορία ως 10 ετών (Α10) ο Μιχάλης Βάσσης και στην κατηγορία ως 12 ετών ο Αναστάσης Βάσσης.

Ο Μιχάλης Βάσσης με 6 1/2 βαθμούς σε 9 αγώνες κατέκτησε την 4η θέση μεταξύ 40 αθλητών (με τα κριτήρια ισοβαθμίας να του στερούν το χάλκινο μετάλλιο) στη γενική βαθμολογία της Α10, ισοβαθμώντας με τον 3ο.

Λεπτομέρειες: http://chess-results.com/tnr449522.aspx?lan=1&art=1&rd=9

Ο Αναστάσης Βάσσης με 4 1/2 βαθμούς σε 9 αγώνες κατέκτησε την 30η θέση μεταξύ 57 αθλητών (ισοβαθμώντας στις θέσεις 26-35 στη γενική βαθμολογία της Α12.

Λεπτομέρειες: http://chess-results.com/tnr449523.aspx?lan=1&art=1&rd=9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου