Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

3η θέση στους Παμπαίδες για τον "Αριστοτέλη"


Με την κατάκτηση του κυπέλλου της 3ης θέσης από τη Β Ομάδα Σκάκι του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» κάτω των 10 ετών ολοκληρώθηκαν τα Πρωταθλήματα των ομάδων των κατηγοριών Παίδων και Παμπαίδων Αττικής που διεξήχθησαν από τις 22 Απριλίου 2018 έως τις 20 Μαΐου 2018.
Η Β΄ Ομάδα U10 πέτυχε τρεις νίκες και κατέκτησε την 3η θέση με 6 βαθμούς κατακτώντας το 3ο κύπελλο της  Κατηγορίας. Πρόκειται για  σημαντική επιτυχία. Η ομάδα κάτω των 8  ετών, αν και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, ηττήθηκε στον τελευταίο αγώνα  της, στην τελευταία σκακιέρα, από  τον Φυσιολάτρη Νίκαιας με σκορ 2 – 1 και περιορίστηκε στην 5η θέση μεταξύ 18 ομάδων, ενώ πέτυχε τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε 5 αγώνες και συγκέντρωσε 7 βαθμούς. Οι υπόλοιπες Ομάδες του Συλλόγου, η Α κάτω των 10  και οι  Α΄ και Β΄ κάτω των 14 ετών αγωνίστηκαν ικανοποιητικά πετυχαίνοντας από 2 νίκες η καθεμιά.
Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές του για τις επιτυχίες και την αγωνιστικότητά τους στα δύσκολα πρωταθλήματα της Αττικής που έλαβαν μέρος και τους εύχεται ακόμη καλύτερη πορεία την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου