Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Κι άλλες διακρίσεις για τους νέους του "Αριστοτέλη"


Μεγάλες  επιτυχίες  για  τον  Σύλλογό  μας  πρόσφεραν  οι  δύο  ταλαντούχοι  σκακιστές  μας  Αναστάσης  Βάσσης  και  Μιχάλης  Βάσσης,  που  κατέλαβαν  την  22η  και  30η  θέση  αντίστοιχα  ανάμεσα  σε  155  αθλητές  όλων  των  ηλικιών, στο  GROUP B΄,  στο  Διεθνές  Τουρνουά  Σκακιού ''Αthens  Challenge  2018 '',  που  διεξήχθη  στο  Πνευματικό  Κέντρο  Ηρακλείου  Αττικής  από  16/6  έως  24/6/2018. 

Ο  αθλητής  μας  Αναστάσης  Βάσσης  αναδείχτηκε  3ος  στην  ηλικία  του  νικώντας  αντιπάλους  με  πολύ  υψηλότερα  ΕΛΟ,  ενώ  ο  αδελφός  του  Μιχάλης  Βάσσης  αναδείχτηκε  1ος  ανάμεσα  σε  σκακιστές  της  ηλικίας  του  και  κατέκτησε  το  χρυσό  μετάλλιο  της  κατηγορίας. 

Το  τουρνουά  ήταν  υψηλού  σκακιστικού  επιπέδου  και  μεγάλου  βαθμού  δυσκολίας.   

Συγχαρητήρια στο μέλλον του Συλλόγου, αφού είναι γνωστή η προσπάθεια του "Αριστοτέλη"  για την ανάδειξη εκ των έσω των νέων δυνάμεων και την προσέλκυση και γαλούχηση στα σκακιστικά πράγματα της νέας γενιάς!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου