Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Επιτυχίες και μετάλλια για τους αθλητές του "Αριστοτέλη" στο Τουρνουά του ΣΟΝΦ

Ολοκληρώθηκε το 10ο Εαρινό Όπεν που ενσωματώνει και το εσωτερικό πρωτάθλημα του ΣΟΝΦ. Το τουρνουά φέτος πραγματοποιήθηκε σε 2 ομίλους όπου συμμετείχαν συνολικά 43 σκακιστές και σκακίστριες. Οι αγώνες υποβλήθηκαν για εθνική και διεθνή αξιόλογηση και η συμμετοχή σε αυτούς ήταν αδάπανη, χωρίς παράβολα ή άλλες επιβαρύνσεις, όπως θέλει η παράδοση του ΣΟΝΦ.

Στον 1ο όμιλο πρώτος τερμάτισε ο Πολυζώης Ντελής του ΣΟ Καλλιθέας με 6 βαθμούς σε 7 αγώνες (από την νέα σαιζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα του "Αριστοτέλη" με υποσχετική) και ακολούθησε ο Σάββας Χρηστίδης -επίσης του ΣΟ Καλλιθέας- με 5 βαθμούς  και με 4,5 οι Πέτρος Παναγιωτάκος (Αριστοτέλης Πεύκης), Παναγιώτης Σπυρόπουλος (ΣΟΝΦ) και Γιώργος Παπαδόπουλος (Αριστοτέλης Πεύκης).

Η νεαρή σκακίστρια της ομάδας μας Κωνσταντίνα Ντάλα δικαίωσε την επιλογή της να αγωνιστεί στον Α όμιλο. Παρότι 22η και τελευταία στην αρχική κατάταξη, σημείωσε 3 βαθμούς και τερμάτισε στη 14η θέση κερδίζοντας 94 βαθμούς στον διεθνή πίνακα ΕΛΟ, ενώ είχε ευκαιρίες να πάει ακόμη καλύτερα!

Στο δεύτερο όμιλο πρώτος αναδείχθηκε ο Βλάσιος Κουκουβές από τον ΑΟ Κηφισιάς με 5,5 βαθμούς, ενώ με 5 ακολούθησαν οι Γιώργος και Στέλιος Χατζήβεης (ΠΟΣ Πετρούπολης), Θωμάς Θανάτης(ΣΟΝΦ) και Ιωάννης Τερζόπουλος.

Επικεφαλής της διαιτητικής ομάδας και υπεύθυνος κληρώσεων ήταν για άλλη μια φορά ο Διεθνής Διαιτητής Οδυσσέας Βαζελάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου