Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Σεμινάριο προπονητών FIDE



28 σκακιστές και σκακίστριες από 16 χώρες (Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ρωσία, Καναδά, Τουρκία, Λευκορωσία, Ισραήλ, Σουηδία, Ιρλανδία, Σερβία, Ν. Κορέα, Κένυα, Τζαμάικα, Ολλανδικές Αντίλλες, Αρούμπα και Ελλάδα) συμμετείχαν στο Διεθνές Σεμινάριο Προπονητικής της FIDE.

Υπενθυμίζουμε ότι η FIDE είναι η Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία (www.fide.com), που περιλαμβάνει 189 από τις 206 χώρες στον πλανήτη.

Στο σεμινάριο δίδαξαν οι Γκραντ Μαιτρ κ,κ, Ευστράτιος Γρίβας (Ελλάδα) και Adrian Mikhalchisin (Σλοβενία), υπό την διοικητική φροντίδα του Γκραντ Μαιτρ κ. Csaba Balogh (Ουγγαρία).

Από τον "Αριστοτέλη¨ συμμετείχε ο αθλητής του Συλλόγου κ. Γιώργος Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου