Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων ως 20 ετών


Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη (Kocaeli-Gebze, Ramada Plaza Istanbul Asia Airport Hotel) θα διεξαχθεί εφέτος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων έως 20 ετών από τις 4-16 Σεπτεμβρίου. 

Η κάθε εθνική ομοσπονδία μπορεί να εκπροσωπηθεί από 2 παίκτες σε κάθε κατηγορία σε αγώνες με Ελβετικό Σύστημα 11 γύρων. Η προκήρυξη προβλέπει χρόνο 90 λεπτών για τις πρώτες 40 κινήσεις και 30 λεπτά μετά για την ολοκλήρωση της παρτίδας, με προσαύξηση 30 δευτερολέπτων σε κάθε κίνηση. Απαγορεύονται οι ισοπαλίες πριν την 30η κίνηση.

Στην κατηγορία U20 ο χρυσός νικητής κερδίζει τίτλο GM ενώ ο αργυρός και χάλκινος τίτλο IM και στις γυναίκες αντίστοιχα WGM και WIM.

Περισσότερα στον σύνδεσμο: FIDE World Junior Chess Championships 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου