Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Ξεκινούν τα μαθήματα σκακιού του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Ξεκινούν αρχές Σεπτεμβρίου, όπως κάθε χρόνο, τα μαθήματα σκάκι από τον Εξωραϊστικό – Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Πεύκης – Λυκόβρυσης «Αριστοτέλης» σε Λυκόβρυση και Πεύκη.
Όπως ενημερώνει ο Σύλλογος, τα μαθήματα θα διεξάγονται ως εξής:
Από το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο από τις 14:30 έως τις 19:00 στην Πεύκη. Τα τμήματα:
  • Τμήμα αρχαρίων – 14:30-16:00
  • Τμήματα προχωρημένων (2) – 16:00-17:30
  • Τμήμα προχωρημένων και τμήμα επίλεκτων σκακιστών – 17:30-19:00.
Από το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο από τις 10:00 έως τις 11:30 θα λειτουργεί τμήμα αρχαρίων στη Λυκόβρυση. Επίσης, από την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη θα  λειτουργεί τμήμα ενηλίκων από τις 19:30 έως τις 22:00 με την καθοδήγηση του τεχνικού συμβούλου Πέτρου Παναγιωτάκου.
Τα τμήματα σκάκι στην Πεύκη λειτουργούν στπν χώρο του ΚΑΠΗ (Ρήγα Φεραίου 9, δίπλα στο  δημαρχείο) και το τμήμα Λυκόβρυσης λειτουργεί στον χώρο του Λυκείου Λυκόβρυσης (τέρμα οδού Ρίμινι και Κόδρου).
Προσκαλώντας τους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν ο Σύλλογος με ανακοίνωσή του επισημαίνει τα εξής:
«Περιμένουμε μεγάλη συμμετοχή αθλητών και θα επιθυμούσαμε την έγκαιρη εγγραφή σας. Τα μαθήματα γίνονται από τους καταξιωμένους και έμπειρους προπονητές, με μεγάλη επιτυχία, Σταμάτη Γκλεζέλη και Δημήτρη Ντουντανιώτη.
»Καλή σχολική και σκακιστική χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου