Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Με ήττες αλλά καλές εμφανίσεις το ξεκίνημα για τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Ξεκίνησηαν σήμερα οι διασυλλογικοί αγώνες Αττικής.

Στο Ομαδικό Κύπελο Αττικής "Σπύρος Μπίκος" Α' 'Ομιλος 2018 η ομάδα μας αγωνίστηκε εκτός έδρας με την ομάδα τοου Α.Ο. Ζήνωνα Γλυφάδας και ηττήθηκε με 5-3. Νίκες σημείωσαν ο Μιχάλης Βάσσης στην 4η σκακιέρα και ο Μάρκο Ντότσι στην 8η σκακιέρα, ενώ ισοπαλίες πήραν ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην 1η σκαιέρα και ο Βασίλης Κολώνιας στην 6η σκακιέρα.


Στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων Αττικής 2018, η ομάδα μας ηττήθηκε εντός έδρας 2 1/2 - 3 1/2 από τον Α.Ο. Φοίνικα Αγίας Σοφίας Πειραιά. Νίκες σημείωσαν η Άννα - Αικατερίνη Κουφοκώστα στην 5η σκακιέρα και η η Γεωργία Κουφοκώστα στην 6η σκακιέρα, ενώ ισοπαλία πήρε ο Βασίλης Σαμουρίδης στην 1η σκακιέρα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου