Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Ευχαριστήρια Επιστολή του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ προς το Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης και το Δημοτικό Συμβούλιο απέστειλε ο Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πεύκης – Λυκόβρυσης «Αριστοτέλης» προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την επιχορήγηση του Συλλόγου με το χρηματιοκό ποσό τον 2.500 ευρώ.
Το χρηματικό ποσό θα χρησιμοποιηθεί, σύμφωνα με την επιστολή, για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Συλλόγου.

Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πεύκης - Λυκόβρυσης
«ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Πεύκη 4 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΟΣ
Τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο
Του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο κ. Αναστάσιο Μαυρίδη και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για την έγκριση επιχορήγησης των 2500 € προς τον Σύλλογο μας, για την κάλυψη μέρους των πολλών λειτουργικών αναγκών του, κάτι που πραγματοποιείται για πρώτη φορά από Δημοτική Αρχή και αποτελεί μια πολύ σημαντική προσφορά.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                         


Ελευθέριος Γιαννουλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου