Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Επιτυχημένη αγωνιστική για τον Αριστοτέλη



Την αήττητη πορεία συνέχισε σήμερα ο Αριστοτέλης για το ντέρμπι κορυφής στον 4ο Γύρο του Ομαδικού Πρωταθλήματος ΕΣΣΝΑ 2019 Β' Τοπικής Α' Όμιλος παραχωρώντας ισοπαλία με 4-4 εκτός έδρας στην επίσης αήττητη ομάδα της Ένωσης Σκακιστών Πειραιά "Οι Μαχητές".

Νίκες για την ομάδα μας πέτυχαν ο Πολυζώης Ντελής (με το εκπληκτικό 4 νίκες σε 4 αγώνες), ο Αναστάσης Βάσσης και ο Μιχάλης Βάσσης, ενώ ισοπαλία πέτυχαν οι Νίκος Σιώμος και Πέτρος Παναγιωτάκος.

Λεπτομέρειες: http://essnachess.gr/diorganoseis/trexouses-diorganoseis?view=championships&layout=slistg&champ=68

Με νίκη συνέχισε επίσης η ομάδα μας για τον 4ο Γύρο του Ομαδικού Κυπέλλου ΕΣΣΝΑ 2019 "Νίκος Στρόφαλης" Β' Όμιλος εντός έδρας με 3 - 2 1/2 επί το Σ.Ο. Λεύκιππος.

Νίκες σημείωσαν οι Αλέξανδρος Ζάκκας, Κολώνιας Βασίλειος και Μάρκο Ντότσι.

Λεπτομέρειες: http://essnachess.gr/diorganoseis/trexouses-diorganoseis?view=championships&layout=slistg&champ=71

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου