Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Το "τραίνο" του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ συνεχίζει ακάθεκτο

Νίκη με 5 1/2 - 2 1/2 για την Ομάδα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ επί του Σκακιστικού Κύκλου Ιλίου σήμερα για τον 5ο Γύρο του Ομαδικού Πρωταθλήματος ΕΣΣΝΑ 2019 Β' Τοπική Α΄Όμιλος.

Νίκες για την Ομάδα μας πέτυχαν ο Νίκος Παπαζαχαρίου, ο Πέτρος Παναγιωτάκος, ο Αναστάσης Βάσσης και ο Μιχάλης Βάσσης, ενώ ισοπαλία έληξν οι αγώνες του Νίκου Σιώμου, Γιώργου Παπαδόπουλου και Πολυζώη Ντελή.

Η Ομάδα μας είναι αήττητη μερά από 5 Γύρους (4 νίκες, 1 ισοπαλία) και φαβορί για την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία, αφού υπολείπονται 2 μόλις αγωνιστικές.

Λεπτομέρειες: http://essnachess.gr/diorganoseis/trexouses-diorganoseis?view=championships&layout=slistg&champ=68

Αντίστοιχα για το Κύπελλο ΕΣΣΝΑ 2019 "Νίκος Στρόφαλης" Β' Όμιλος η ομάδα μας ηττήθηκε με 5-1 από την πρωτοπόρο Επικοινωνία Φ.. Ο. Νέων Ν. Ηρακλείου.

Νίκη για την ομάδα μας πέτυχε ο Αλέξανδρος Ζάκκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου