Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Θριαμβευτική Κυριακή για τον Αριστοτέλη


Σε θρίαμβο εξελιχθηκε η Κυριακή για τις ομάδες του Αριστοτέλη και τις συμμετοχές τους σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο για την 6η αγωνιστική σε κάθε διοργάνωση.

Η πρώτη ομάδα του Αριστοτέλη γσυμμετέχοντας στο Πρωτάθλημα ΕΣΣΝΑ 2019 Β' Τοπικής Α' Όμιλος αγωνίστηκε εκτός έδρας με την ομάδα του Σ.Ο. Τριαντάφυλλος Σιαπέρας Άνω Λιοσίων και νίκησε με 4 1/2 -3.

Νίκες για την ομάδα μας πέτυχαν οι Γιώργος Παπαδόπουλος, Πέτρος Παναγιωτάκος, Αναστάσης Βάσσης και Μιχάλης Βάσσης, ενώ ισοπαλία πέτυχε ο Νίκος Παπαζαχαρίου.

Με τη νίκη αυτή στα πλαίσια του 6ου Γύρου, ο Αριστοτέλης συνέχισε την φετινή αήττητη πορεία του (5 νίκες, 1 ισοπαλία), που τον φέρνει ισόβαθμο στην 1η θέση του Πρωταθλήματος και ουσιαστική εξασφαλίζει την άνοδο της ομάδας στην Α' Τοπική κατηγορία της ΕΣΣΝΑ και μάλιστα μία αγωνιστική πριν το τέλς και ανξαρτήτως αποτελέσματος.

Λεπτομέρειες:

http://chess-results.com/tnr405939.aspx?lan=1&art=2&rd=6

Νίκη της ομάδας του Αριστοτέλη και για το Κύπελλο ΕΣΣΝΑ 2019 "Νίκος Στρόφαλης" Β' ¨Όμλος, όπου στο πλαίσιο επίσης του 6ου Γύρου επεβλήθη εκτός έδρας της ομάδας του Σ.Ο. Καλλιθέας με 4 1/2 - 1 1/2.

Νίκες για την ομάδα μας πέτυχαν οι Βασίλης Σαμουρίδης, Ανδρέας Γρίβας, Γιώργος Ραπανοσκόκκιζας και Ντότσι Μάρκο, ενώ ισοπαλία πέτυχε ο Γιώργος Κορδιστός.

Λεπτομέρειες:

http://essnachess.gr/diorganoseis/trexouses-diorganoseis?view=scoresheet&layout=single&sheet=4094

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου