Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Ο Δημήτρης Κωνστάντος υπέρ του σκακιού στο Δήμο μας



Οι πρόσφατες επιτυχίες στο Πανελλήνιο Ατομικό και Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι με κορυφαία την 1η θέση στην κατηγορία σκακιστών έως 8 ετών προσθέτουν ένα ακόμα επιχείρημα στα πολλά, που συνηγορούν και τεκμηριώνουν το δίκαιο αίτημα της πολυπληθούς σκακιστικής κοινότητας των πόλεών μας για δημιουργία αίθουσας αποκλειστικής χρήσης στο Δήμο μας για το κορυφαίο πνευματικό άθλημα.

Ως δημοτικός σύμβουλος και δημοτική παράταξη έχουμε συστηματικά από το 2014 με παρεμβάσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο, με δημόσιες ανακοινώσεις αλλά και στο πλαίσιο των θεσμικών μας συναντήσεων με το Δήμαρχο και τους Προέδρους του ΠΕΑΠ, θέσει το δίκαιο αίτημα.

Ευχόμαστε να υλοποιηθεί από την παρούσα Δημοτική Αρχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου