Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Τάσο Μαυρίδη

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Τάσο Μαυρίδη στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου μας πραγματοποίησε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του "Αριστοτέλη".

Στη συνάντηση παρευρέθησαν και οι γονείς του πρωταθλητή μας Μιχάλη Βάσση, που τώρα προετοιμάζεται για την συμμετοχή του στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στην Λεττονία.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση στον κ. Δήμαρχο της δράσης του Συλλόγου του "Αριστοτέλη" και την προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύλλογος σε ανάδειξη και υποστήριξη αθλητών υποδομής, όπου σχεδόν 100 νεαροί σκακιστές και σκακίστριες συμμετέχουν στο φυτώριο αυτό της πόλης μας.

Ζητήθηκε η υποστήριξη της Δημαρχιακής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου στην προσπάθεια αυτή με οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου και την βοήθεια του νεαρού Πρωταθλητή για την ανεύρεση χορηγού για την συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η διάθεση αιθούσης στον Δήμο μας για αποκλειστική σκακιστική χρήση και γενικότερα το αγκάλιασμα της προσπάθειας της διάδοσης του πνευματικού αθλήματος του σκακιού στο Δήμο μας.

Ο κ. Δήμαρχος άκουσε εκτεταμένα και προσεκτικά τα αιτήματα του Συλλόγου και επιφυλάχθηκε να αναζητήσει στα πλαίσια του εφικτού την καλύτερη προσέγγιση των θεμάτων, που ετέθησαν.

Ο κ. Δήμαρχος με τους γονείς του Πανελληνιονίκη Πρωταθλητή μας Μιχάλη Βάσση.


Ο κ. Δήμαρχος με το Δ.Σ. του Αριστοτέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου