Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Χρυσό μετάλλιο και διακρίσεις για τον Αριστοτέλη

Με νίκη στον τελευταίο 9ο γύρο, ενώ και η ισοπαλία του εξασφάλιζε το χρυσό μετάλλιο, ο Μιχάλης Βάσσης είναι ο νέος πρωταθλητής Ελλάδος Παίδων ως 8 ετών, με 8 βαθμούς σε 9 αγώνες (7 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Στην 8η θέση μεταξύ 39 αθλητών των τελικών, με 6 βαθμούς σε 9 αγώνες στην ίδια κατηγορία και ο άλλος αθλητής του Συλλόγου μας, ο Δημήτρης Τσιμπουράκης.

http://chess-results.com/tnr360914.aspx?lan=1&art=1&rd=9

Θερμά συγχαρητήρια!

Η ανεύρεση χορηγού για τον Μιχάλη Βάσση (εταιρεία που θα αναλάβει το οικονομικό κόστος) για την συμμετοχή του στους Πανευρωπαικούς και στους Παγκόσμιους Αγώνες της κατηγορίας του είναι τώρα ύψιστης σημασίας!

Στην κατηγορία των Παίδων ως 10 ετών αντίστοιχα, ο αθλητής μας Αναστάσιος Βάσσης, με πολλή καλή πορεία τερμάτισε με 5 1/2 βαθμούς σε 9 αγώνες στην 9η θέση μεταξύ 44 αθλητών.

http://chess-results.com/tnr360915.aspx?lan=1&art=1&rd=9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου