Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Η θριαμβευτική πορεία συνεχίζεται

Συνεχίζεται η θριαμβευτική πορεία των αθλητών του "Αριστοτέλη" στους τελικούς των Πανελληνίων Αγώνων Παίδων.

Μετά την ολοκλήρωση και του 8ου γύρου στην κατηγορία Παίδων ως 8 ετών προηγείται ο Μιχάλης Βάσσης, μόνος και αήττητος, με 7 βαθμούς και ένα γύρο πριν το τέλος του Πρωταθλήματος. Και ο δεύτερος αθλητής του Συλλόγου μας, ο Δημήτρης Τσιμπουράκης, που αγωνίζεται στον ίδιο όμιλο με 39 συνολικά αθλητές, βρίσκεται στην 12η θέση με 5 βαθμούς.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και οι αντίπαλοι ανά γύρο, αλλά και η κλήρωση του τελευταίου γύρου:

http://chess-results.com/tnr360914.aspx?lan=1&art=1&rd=8

Στην 13η θέση μεταξύ 44 αθλητών βρίσκεται και ο άλλος αθλητής του Συλλόγου μας, ο Αναστάσιος Βάσσης, με 4 1/2 βαθμούς, στην κατηγορία Παίδων ως 10 ετών.

Αναλυτικά:

http://chess-results.com/tnr360915.aspx?lan=1&art=1&rd=8

Συγχαρητήρια και στους 3 αθλητές μας για την σπουδαία εμφάνισή τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου