Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

1η Διεθνής Νίκη για τον Μιχ. Βάσση

Την πρώτη του Διεθνή νίκη επί του Άγγλου Shearsby Jude πέτυχε ο Μιχάλης Βάσσης στον 1ο γύρο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων, που διεξάγεται αυτές τις μέρες στη Ρίγα της Λετονίας.

Συγχαρητήρια Μιχάλη και ακόμη πιο ψηλά!

Για τον 2ο γύρο ο Μιχάλης Βάσσης κληρώθηκε και πάλι με Άγγλο αντίπαλο, τον Zheng Harry Z (ELO 1530), που στον πρώτο γύρο νίκησε τον Λετονό Atvars Rihard.

Οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά από το chess24.com , ενώ όλα τα αποτελέσματα και οι κληρώσεις κλπ. εμφανίζονται στο: http://chess-results.com/tnr367946.aspx?lan=1&art=2&rd=2&turdet=YES&flag=30

Καλή επιτυχία Μιχάλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου