Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Ο Δημήτρης Κωνστάντος για τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ


Αναδημοσιεύουμε την σημερινή ανάρτηση του κ. Δημήτρη Κωνστάντου, Δημοτικού Συμβούλου και αρχηγού της Δημοτικής Παράταξης "Λυκόβρυση - Πεύκη¨ για τον "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ".
“Με τη συμμετοχή του Μιχάλη Βάσση, Πρωταθλητή Ελλάδας (Οpen-U08), αθλητή του «Αριστοτέλη», ξεκινά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στο σκάκι”.
“Με την άφιξη των νέων σκακιστών από όλη την Ευρώπη ξεκινά στη Ρίγα Λετονίας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στο σκάκι για τις ηλικίες μέχρι 18 ετών. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν στις 30 Αυγούστου.
Ο Δήμος μας έχει την εξαιρετική τιμή και προνόμιο να εκπροσωπείται μέσω του Πρωταθλητή Ελλάδας στην κατηγορία Open-U08 (ηλικίες μέχρι 8 ετών) και αθλητή του «Αριστοτέλη» Μιχάλη Βάσση.
Έχουμε πολλές φορές αναφερθεί στη γόνιμη και δημιουργική παρουσία της πολυπληθούς σκακιστικής κοινότητας στο Δήμο μας. Κύριος και εξαίρετος εκφραστής ο σύλλογος «Αριστοτέλης» τόσο στην καλλιέργεια και εκμάθηση του κορυφαίου πνευματικού αθλήματος στις μικρές ηλικίες όσο και στην ανάδειξη ταλέντων με κορυφαία επιτυχία αυτή του Μιχάλη Βάσση.
Με αφορμή την παρουσία του νεαρού πρωταθλητή στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση, επαναφέρουμε την τεκμηριωμένη πρότασή μας για τη δημιουργία αίθουσας αποκλειστικής χρήσης για το σκάκι με πρωτοβουλία του Δήμου μας, ενώ θεωρούμε ότι κινείται σε θετική κατεύθυνση η χρηματοδότηση του συλλόγου «Αριστοτέλης» με 2.500 ευρώ στο πλαίσιο της ισόποσης οικονομικής ενίσχυσης που έχει αποφασιστεί προς όλους τους αθλητικούς συλλόγους για το 2018 με την κατάθεση συγκεκριμένων δικαιολογητικών. Απόφαση που έχει ήδη εγκριθεί για άλλα σωματεία σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο και αναμένεται να εγκριθεί για τον «Αριστοτέλη» στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο στα τέλη Αυγούστου.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο Μιχάλη Βάσση καθώς και σε όλα τα μέλη της Ελληνικής αποστολής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λετονίας. Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στο σύλλογο «Αριστοτέλης»!
Αναλυτική ενημέρωση για την εξέλιξη των αγώνων στο επίσημο site του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος http://www.eycc2018.eu/”!
Δημήτρης Κωνστάντος, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής δημοτικής παράταξης “Λυκόβρυση Πεύκη.-“

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου