Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Δηλώσεις της κ. Μαρίνας Πατούλη για τον Μιχάλη Βάσση

Παραθέτουμε τις πρώτες δηλώσεις της κας Μαρίνας Σταυράκη Πατούλη για τις επιτυχίες του Μιχάλη Βάσση και για την ανάγκη να επιλυθεί το στεγαστικό για τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ από την Δημοτική Αρχή:

«Οι επιτυχημένες πρώτες διεθνείς προσπάθειες του αθλητή του Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης “Αριστοτέλης” κάνουν την πόλη μας και όλους μας υπερήφανους. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη συνέχεια.
Συγχαρητήρια στον προπονητή του και στον Σύλλογο που στηρίζουν τα βήματά του. Είναι καιρός και εμείς με τη σειρά μας να ενισχύσουμε την προσπάθεια αυτή ώστε ο “Αριστοτέλης” να αποκτήσει το δικό του “σπίτι”»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου