Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Νίκες επί της Βαλτικής



Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο Πανευρωπαϊκό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Νέων που διεξάγεται αυτές τις μέρες στη Ρίγα της Λετονίας οι αδελφοί Βάσση του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.

Ο Μιχάλης Βάσσης, Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία U8, ν;iκησε σήμερα τον Λιθουανό αντίπαλό του Jiasulionis, φτάνοντας τους 3 βαθμούς σε 5 αγώνες.

Με την νίκη του αυτή ο Μιχάλης είναι τώρα στην 24η θέση μεταξύ 77 συμμετεχόντων και στον 6ο γύρο αντιμετωπίζει τον Γεωργιανό Kviriashvili Andria.

Νίκη και για τον Αναστάση Βάσση στην κατηγορία U10 επί του Λετονού Kononovics, φτάνοντας τους 2 βαθμούς σε 5 αγώνες και την 93η θέση επί 132 συμμετεχόντων.

Στον 6ο γύρο ο Αναστάσης αντιμετωπίζει τον πολύ ισχυρό Δανό Medhus Vito Bondo.

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου