Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων 2018



Ξεκινάει αύριο στη Ρίγα της Λετονίας το Σκακιστικό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων 2018, που θα διεξαχθεί από τις 20-29 Αυγούστου.

Εκατοντάδες αθλητές από όλες τις χώρες τις Ευρώπης συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα, που θα αναδείξει τα νέα ταλέντα των επόμενων χρόνων.

Από πλευράς "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ" στον όμιλο ηλικίας ως 8 ετών συμμετέχει ο Πρωταθλητής Ελλάδος, αθλητής του Συλλόγου μας Μιχάλης Βάσσης, μαζί με άλλους 76 αθλητές (αρχική κατάταξη του Μ. Βάσση με βάση το ΕΛΟ του -1218 - είναι η 30η θέση).

http://chess-results.com/tnr367946.aspx?lan=1

Επίσης στον όμιλο ηλικίας ως 10 ετών συμμετέχει ο αδελφός του Μιχάλη και αθλητής επίσης του "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ" Αναστάσιος Βάσσης, μαζί με άλλους 135 αθλητές 9αρχική κατάταξη του Α. Βάσση με βάση το ΕΛΟ του - 1211 - είναι η 104η θέση).

http://chess-results.com/tnr367947.aspx?lan=1&art=0&turdet=YES&flag=30

Δύσκολο έργο και για τους δύο αθλητές μας.

Καλή επιτυχία και η σκέψη μας είναι μαζί τους. Θα παρακολουθούμε την πορεία τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου