Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Νίκες στον 6ο γύρο για τους Μιχάλη και Αναστάση Βάσση στο Πανευρωπαϊκό


Με νίκη επί του Γεωργιανού Kviriashvili Andria συνέχισε ο Μιχάλης Βάσσης παίζοντας με τα μαύρα στον 6ο γύρο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων κατηγορίας U8. Με την νίκη του αυτή ο Πρωταθλητής Ελλάδος και αθλητής του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ έφτασε τους 4 βαθμούς σε 6 αγώνες και ήδη βρίσκεται στην  19η θέση μεταξύ 77 αντιπάλων.

Αύριο ο Μιχάλης θα αντιμετωπίσει λευκός τον αγωνιζόμενο με τα Γερμανικά χρώματα Besou Hussain για τον 7ο γύρο.


Αντίστοιχα στην κατηγορία U10, ο άλλος αθλητής του Συλλόγου μας και αδελφός του Μιχάλη, Αναστάσης Βάσσης παίζοντας επίσης με τα μαύρα για τον 6ο γύρο με τον ισχυρό Δανό  Medhus Vitus Bondo πέτυχε εντυπωσιακή νίκη και τώρα έχει 3 βαθμούς σε 6 αγώνες, ανεβαίνοντας στην 74η θέση μεταξύ 132 συμμετεχόντων.

Αύριο ο Αναστάσης θα αντιμετωπίσει τον πολύ ισχυρό Ιρλανδό Venkatesan Kavin (ELO 1610) για τον 7ο γύρο.

Λεπτομέρειες: http://chess-results.com/tnr367947.aspx?lan=1&art=2&rd=7&fed=IRL&turdet=YES&flag=30


Καλή σας επιτυχία Μιχάλη και Αναστάση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου