Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του "Αριστοτέλη"

Καλωσορίσατε στην Σκακιστική σελίδα του Συλλόγου "Αριστοτέλη" Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Εδώ θα βρείτε νέα του Συλλόγου από αγώνες, πρωταθλήματα και τουρνουά, που συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, διοικητικά νέα, εκδηλώσεις, ειδήσεις που ενδιαφέρουν το σκάκι, τόσο της περιοχής μας, αλλά και γενικότερα.

Σιγά-σιγά η σελίδα θα εμπλουτίζεται και με σκακιστικό υλικό (έστω και αν κάποιο από αυτό θα είναι από διεθνείς ιστότοπους), παρτίδες, νέα, βίντεο, σκακιστικά προβλήματα κλπ.

Η ενεργή συμμετοχή σας και οι παρατηρήσεις σας, τα καλοπροαίρετα σχόλια και η κριτική στα λάθη μας, θα το κάνουν μέρα με τη μέρα καλύτερο και χρηστικό.

Καλή αρχή μας!

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Ο 8ος γύρος στη Ρίγα

Μία νίκη και μία ήττα τα αποτελέσματα για τους αθλητές του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στη Ρίγα της Λετονίας.

Αν και πέρασε από κερδισμένη θέση (44 κίνηση +2.64 ανάλυση Stockfish και ο Λευκός κερδίζει) απέναντι στον Ελβετό Udipi Kala Kishan (ELO 1756) ένα λάθος οδήγησε στην ήττα τον Μιχάλη Βάσση (ELO 1218) στον 8ο γύρο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων κατηγορίας U8. Δεν πειράζει οι αγώνες αυτές και με αντιπάλους αυτής της ισχύος (διαφορά πάνω από 500 βαθμούς ELO) είναι μεγάλη εμπειρία για τον Μιχάλη και τα αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον.


Με 5 βαθμούς τώρα σε 8 αγώνες ο Μιχάλης είναι στην 17η   θέση μεταξύ 77 συμμετεχόντων και στον αυριανό 9ο γύρο (τελευταίο) θα αντιμετωπίσει τον Ισραηλινό Azoulay Yehonatan.



Νέα εντυπωσιακή νίκη για τον Αναστάση Βάσση (ELO  1211) επί του Φινλανδού Koota Illka (ELO 1627) φτάνοντας τους 5 βαθμούς σε 8 αγώνες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων κατηγορίας U10, έχοντας αντιμετωπίσει στους περισσότερους αγώνες του αντιπάλους με 300-500 βαθμούς διαφορά ELO. Με την νίκη αυτή ο Αναστάσης είναι τώρα πριν τον τελευταίο 9ο γύρο στην 34η θέση επί 132 συμμετεχόντων, κερδίζοντας ήδη 109,6 βαθμούς ELO, με απόδοση 1592 ELO.

Για τον 9ο γύρο ο Αναστάσης αντιμετωπίζει τον Ρώσο Efimov Leonid (ELO 1656)!


Καλή επιτυχία στις μεγάλες ελληνικές νεανικές ελπίδες του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ στον αυριανό τελευταίο γύρο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου